Tuesday 23 September 2014

ESPORT ESCOLAR 2014-2015

Com cada any el nostre centre participarà en l'Esport Escolar organitzat per la Conselleria d'Educació i Esport i per l'Ajuntament de Sueca. Els alumnes que podran formar part, seran tots els alumnes del col·legi que estiguen cursant entre 3r de Primària i 4t d'ESO.
Aquest any els esports seran: Futbol sala a la primera avaluació, bàsquet a la segona i Pilota Valenciana i handbol a la tercera. Esperem una alta participació del nostre alumnat per deixar el nom del centre a l'altura que ha estat a totes les edicions anteriors.
Ha diferència d'anys anteriors, enguany els partits es jugaran dimarts (Benjamins 3r i 4t de primària) i dijous (aleví, infantil i cadet). S'ha decidit canviar la data dels partits de divendres a dijous, per facilitar a l'alumnat el temps lliure divendres de vesprada i intentar aconseguir si és possible una major participació.
Aprofitem per recordar que l'esport escolar és molt més que una competició. Ací, no se li ha de donar molta importància al resultat obtés perquè els alumnes estan en formació, sinó als valors implícits que ens aporta, com poden ser el treball en equip, el companyerisme, el sentiment d'unió entre els alumnes i el seu centre, acceptar la derrota com a part de la competició valorant el treball de l'equip contrari, respectar totes les decisions que adopte l'àrbitre, etc.
Esperem la vostra participació.



No comments :

Post a Comment