Monday 23 June 2014

A LA PLATJA AMB LA BICI

Click sobre la foto



El dimecres 18 de Juny els alumnes d'ESO del nostre col·legi van gaudir d'una jornada lúdica a la natura. On a més d'un meravellós passeig amb bicicleta pel nostre terme i veient el paisatge verd que ens regala l'arròs en aquestes dades, van poder passar una bona estona jugant i fent activitats a la platja.

A les 9:00 eixirem del col·legi seguint les indicacions de seguretat dels professors, les més importants eren anar tots amb casc, circulant com un sol vehicle, ajudar als companys que ho necessitaren i arrimar-se a la dreta quan la situació ho requerira. En arribar a la platja (La Ratlla de Terme), primer vam esmorzar, però tots ja estaven impacients per poder jugar a qualsevol cosa i nadar. Després d'esmorzar els alumnes ens van ajudar a muntar tot el material i jugaren a activitats tan diverses com: Rugby, futbol platja, pàdel platja, vòlei i natació (sempre respectant les normes de seguretat i amb la vigilància dels professors). A més uns pocs van tenir inclús els seus temps de recuperació prenent el solet, encara que la major part no va parar ni un minut. 

Finalment i molt a pesar de tots, quan es va fer l'hora havíem de tornar i feia falta que tots col·laborarem perquè no hi hagués cap incident, dins d'aquestes col·laboracions a més dels alumnes i professors, també van haver les d'alguna mare que va venir a recollir els seus fills i se'n va tornar amb una bicicleta carregada al seu cotxe per tal de facilitar-nos la tornada al grup. El comportament va ser molt bo fins al final i ens ho passarem d'allò més bé tant alumnes com professors.

No comments :

Post a Comment