Wednesday 8 March 2017

Carles i Eugeni guanyen el I campionat de Raspall del pati


Carles Navarro i Eugeni Campins guanyen el I campionat de Raspall del pati d'ESO.
El campionat ha estat igualat fins a l'última jornada, on fins a 3 equips diferents podien proclamar-se campions. L'equip format per Carles i Eugeni sols ha perdut una partida al campionat contra l'equip de Ricki i Àlex, que finalment ha acabat en 2a posició, tot i acabar el campionat sense conéixer la derrota.
Donem l'enhorabona a tots els participants, sobretot, pel bon ambient present a totes les partides i l'esportivitat entre els jugadors.
A més dels campions, cal destacar l'equip format per Jorge, Aaron i Michael, perquè si algú s'ha d'emportar un premi a l'esportivitat son ells. Tot i no guanyar cap de les partides, han gaudit del joc, no s'hi han enfadat en cap moment i han sigut un exemple en valors per als seus companys, aquests també són els nostres campions i al col·legi hem d'estar molt orgullosos.
Finalment, hem d'agrair als companys que han donat el seu suport tot i no participar, i als alumnes de 4t d'ESO, sense els quals no s'hauria fet el campionat. Esperem poder fer més edicions i amb major nombre d'alumnes.









No comments :

Post a Comment