Thursday 12 February 2015

Fàtima al Ciutat de València

Una setmana després d'haver-nos visitat al col·legi els jugadors del Llevant UE, vam acudir convidats a l'Estadi Ciutat de València.
En arribar als voltants de l'estadi, estaven esperant-nos voluntaris del Llevant UE que ens van acompanyar fins a l'estadi i una vegada dins ens van regalar una bufanda del llevant i una banderola amb els colors blaugrana per animar a l'equip. En seure a les graderies ens vam adonar que estàvem eixint a la pantalla gegant de l'Estadi i tots els xiquets estaven entusiasmats. A continuació van eixir a escalfar els jugadors i va començar a entrar molta gent a l'estadi vivint un autèntic ambient de futbol.
La nostra situació al camp era just al costat de l'afició visitant, que en aquest cas era l'afició de l'Atlètic de Bilbao. El comportament exemplar dels aficionats, ens ajuda a demostrar quina ha de ser l'essència de l'esport (L'ESPORTIVITAT), perquè primerament quan el nostre col·legi va eixir al camp ens van rebre amb una forta ovació i les dues aficions van ser molt respectuoses tot i haver guanyat el partit l'equip visitant.
Tot i la derrota del Llevant, finament tornarem cap a casa amb bon sabor de boca per l'experiència, que per a molts dels nostres alumnes va ser una experiència nova, era la primera vegada que acudien a un estadi per presenciar un partit de primera divisió de futbol, però a més vam tenir l'oportunitat de vore els jugadors molt a prop i xafar la gespa de l'estadi representant al nostre Col·legi.


No comments :

Post a Comment