Monday 24 March 2014

MARXA DIOCESANA

El divendres vinent 28 de Març els alumnes de 2a ESO participaran en la III Marxa Diocesana que aquest any se celebrarà a Alcoi, al costat d'altres companys de centres diocesans de la mateixa edat.
Però amb la diferència respecte a altres anys que aquest, a més de gaudir d'un paisatge immillorable s'afegeix una activitat d'orientació amb la qual els alumnes gaudiran per partida doble.
L'activitat a realitzar és la següent:

L'activitat d'orientació començarà després d'un temps de caminada per la via: en el “PONT DELS SET LLUNES”, km 1,5 aprox. 

Els equips, mapa en mà, haurem de completar un recorregut de 10 punts de control, en els quals trobarem una balisa. En ella hi haurà un codi QR que haurem d'escanejar amb els nostres dispositius mòbils per a llegir la pista o missatge.

En finalitzar el recorregut, en l'àrea de descans al costat del poliesportiu, els grups desxifrarem el missatge secret gràcies a les pistes arreplegades durant la marxa. En concret, tractarem de resoldre-ho donant les referències exactes d'una paràbola de la bíblia el missatge de la qual guarda cert paral·lelisme amb el lema Diocesà d'enguany. Amb l'ajuda de la bíblia donarem les referències exactes d'aquest text: Lc 2, 4-36…
Joc entorn del lema DIOCESÀ d'aquest curs:

Per a donar major sentit a la convivència, el nostre objectiu és treballar de forma intrínseca a la Marxa el lema diocesà que acompanya l'Itinerari de Renovació proposat per l'Arquebisbe a les nostres parròquies. El present any, el lema diocesà és “Sereu els meus testimonis” i d'ací el tema que des de Col·legis Diocesans se'ns proposa:

“He conegut a Jesús! T'ho contaré!

Us deixe alguna imatge de Gilet, lloc on es va celebrar la marxa el darrer any.  




No comments :

Post a Comment